SURFsoc

Eén aanspreekpunt voor diensten die beveiligingsincidenten detecteren en voorkomen en cyberdreigingen op ict-infrastructuur monitoren.

SURFsoc
SURFaudit

SURFaudit

Met SURFaudit krijg je inzicht in hoe jouw instelling ervoor staat op het vlak informatiebeveiliging en privacy. En hoe je het verbetert.

SURFcert

Met SURFcert heb je 24/7 ondersteuning bij beveiligingsincidenten. Ook biedt SURFcert je tools om de beveiliging bij je instelling te optimaliseren.

SURFcert
Cybersafe yourself

Cybersave Yourself

Maak je medewerkers en studenten bewust van internetgevaren met deze handige toolkit en voorkom privacy- en securityincidenten.

eduVPN

eduVPN maakt niet-vertrouwde netwerken veilig. Altijd en overal veilig internetten en toegang tot afgeschermde systemen van je organisatie.

EduVPN
NOZON

Crisisoefening (N)OZON

Cybercrisisoefening OZON en de tabletop versie NOZON. Bereid je voor op een cybercrisis en ontdek of jouw instelling goed is voorbereid!

SURFcertificaten

Maak als SURF-instelling gebruik van SURFcertificaten voor veilige verbindingen tussen clients en webservers.

SURFcertificaten
SURFmailfilter

SURFmailfilter

SURFmailfilter biedt een effectieve tool voor het beheren van e-mailstromen en filteren van ongewenste email. Het zorgt voor verzending volgens de laatste standaarden en is volledig compatibel met Office365.

SURFsecureID

Met SURFsecureID beveilig je de toegang tot online diensten extra, via tweefactorauthenticatie. Vooral belangrijk voor diensten met gevoelige data.

SURF secure ID
SURFdomeinen

SURFdomeinen

Je registreert en verhuist je internetdomeinen realtime met de online dienst SURFdomeinen. Ook voor het beheer van het DNS.